Dah pos hadiah...



Alhamdulillah...
Dah selesai satu bab..Lin dah pos adiah kepada para peserta my GA yang telah bagi detail kat email..Ada 13orang kesemuanya tidak termasuk Myra yer...Jadi, kepada yang tidak menerima cenderahati Lin tu maksudnya Lin tak terima detail korang yer. Lin dah check banyak kali dan banyak masa diberikan untuk bagi alamat...Anggap jerla tiada rezeki buat korang yer...Lin harap kepada yang tak bagi detail tu faham yer..Lin ada shout kat blog dan ada email jugak...RUJUK ENTRI INI
Segala salah silap sepanjang Lin menganjurkan GA tu harap dimaafkan.
Lin pos guna mel biasa jer tau. Coz tak cukup bajetla nk guna pos ekspress semua sekali..Hehe..
Next time harap korang tak jemu join GA lin lagi yer...


Terima kasih atas sokongan semua!


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...