Churp Churp pun ok tau! My earning update

Sepertimana yang kita semua tahu, Churp churp ni satu company gak dengan nuffnang. So, kalo kita letak iklan Churp2 ni mmg tidak akan menjejaskan status glitterai kita. Saya mula kenal dengan churp2 ni pertengahan tahun lepas. Earning saya masa 9 November 2011 hanyalah 0.11 sen sahaja tau! Entri tu ada saya buat KAT SINI.


Masa tu tak becara sangat pun sebab macam tak faham sangat caner leh dapat earning tu. Kalo dapat assignmnet, saya buat jerla...Takde sangat pun nak promote2 ni. Churp2 ni ada jugak pay per click! Tapi bukan senang kan nak suruh orang klik iklan tu! So, saya just abaikan jer..

Seterusnya...
Pada 25 November  2010, earning meningkat kepada 0.44 sen. Naik 0.33 sen dalam masa 16 hari. sangatlah tak bestkan. Tapi takper...biar jerlakan. Lama2 jadi bukit!hehe...Entri tu KAT SINI


Pada 13 Disember 2010, earning makin naik menjadi RM3.44 selepas 2 minggu. Naik RM3++ Cambest plak! 

Update lagi, 28 Februari selepas 2bulan saya check earning lagi. Makin naik dan naik...hehe...


Update seminggu selepas tu...Bertambah lagi. lama2 jadi bukit


Dan paling latest pada 19 April 2011 maksudnya dalam masa sebulan jer earning saya dah menaik menjadi seperti di bawah! Sangatlah teruja...walaupun lambat lagi nak cash out tpnya earning churp churp ni cepat jer naik...RM32.51


Jadi, saper2 yang maish belum mendaftar tu cepat2lah DAFTAR CHURP2 ni. Tak rugi pun tau. Tapi korang kena ada twitter jugak n facebook semestinya. 



6 comments:

  1. wahh naik dgn cepat gak ya...
    tp mama malas lak nk buka akaun twitter...tak pandai...lgpun kang byk sgt yg nk kena jengah...hik2

    ReplyDelete
  2. betui tu pendek kata kalo rajin semua pun ok!

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Mmg naik mendadak yer?
    Sop masih tunggu cukup 100 utk first cash out. Tp agak slow juga. Berbaloi dgn usaha hanya tweet dan fb share aja. Huhuhu

    ReplyDelete
  4. ehehe..yana tak reti nak churp2..dah daftar dlu..tapi xder twitter..huuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...