Buat Blogger Kak Syamila Yang Baik Hati

Blog saya ditegur oleh bro yang otai  ni...sifu dlm blogging. Saper lagi kan kalo bukan eyriqazz...Entri kena tegur tu KAT SINI
Saya pun mmg nak ubah sikit blog saya tu tapinya aritu try buat tak menjadi. Hajatnya nk tukar kat belah sidebar dan entri jer. Kakyong pun memang cadangkan supaya saya besarkan ruangan entri tu. Tukar sidebar ke belah kanan sbb google akan indeks dari kiri ke kanan. So, better entri kat belah kiri blog! Kakyong jugak yang suggestkan supaya saya mintakbantuan kak syamila.
Kak syamila ni mmg dah terer bab2 design blog ni. Memang kak sya ada buat servis design blog tau. Harga pun sangat berpatutan tau.


PAKEJ SERVIS BLOG KAK SYAMILA


Perasan tak apa yang lain kat blog saya selepas meminta pertolongan kak syamila? Cepat angkat tangan nk kasi adiah ni..hehe..Lin mintak tolong mende2 kat bawah ni.


1. Tukarkan semua sidebar ke belah kanan. Entri kat belah kiri.
2. Ruangan blog nk post entri menjadi lebih besar! Sebelum ni kecik sgt, gambar pun jadi tak cantik!
3. Watermark saya juga dah berubah sikit..tang url jer...hehe
ini wm yg lama...url lama..

inilah wm baru...tukar kat url jer...

Kak Sya juga ada buat servis watermark free!  Selagi stok masih ada yer...

Buat Kak SYAMILA...


SANGAT BERTERIMA KASIH...


8 comments:

  1. selamat pagi lynn...

    kak sya tk de la terer mana pun...sket2 je...malu lak lynn puji lebih2 cam gitu...rasa cm tak layak je...

    anyway tq yea wat entry ni... ;-)

    ReplyDelete
  2. lin,
    terima kasih sbb bagi backlink..

    kenapa ada gambor katak tu..

    klik HB 1..

    ReplyDelete
  3. @kakyong katner ada katak?tak perasan pun kakyong...ala..tolong menolong kasi backlink....small matterla kakyong...

    ReplyDelete
  4. @SYaMiLa kira tererla kak sya..kalo sy buat tak menjadi...hihi..sama2...

    ReplyDelete
  5. Yup, betul tu Lynn, kita kena serah pd yg pakar design mendesign nie..
    Blog Myra pun nak wat prubahan gak.. rasa cam serabut je :)

    ReplyDelete
  6. bee perasan ..nak hadiah wee.kak sya memang baik dan harga berpatutan ..murah bee suka..!!

    ReplyDelete
  7. mmg berbaloi amik servis kak sya... ;)
    klu dpt gune 2 kolum lg bagus..ni pun dah ok..mcm sy dulu,take time juge nk tukar dari 3 kolum kepada 2 kolum

    ReplyDelete
  8. cute mum pon nak ubah gak..
    tunggu duit dulu..
    baru puas hati nak make-over.. hihi..
    memang nampak lebih kemas blog lynn sekarang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...