Blogger baik hati! Siapakah dia???

Jeng jeng jeng..perasan tak something yang baru kat blog sy? Bukan layout..bukan template!
Saya pakai header baru! Khas design oleh Puan Elis...Lin buat seperti yang diminta pastu Puan Elis designkan untuk kita. Boleh alter lagi tau...Dahla free jer! Sangat berterima akish kepada puan elis atas kesudian beliau untuk buat header baru buat Lin. Bukan apa..Header yang lama tu untuk blog strawberry-lynn...now dah linazlina.com


Inilah header baru saya tu

Lin ni reti buat design tp yang gtu2 jerla.  Tak guna photoshop pun. Tak reti...

Header tu dha ok cumanya Lin suka header transparent. Lupa lak gtau kat puan elis. Takpela..ada masa nanti Lin nak adjust saiz dan transparentkan jer.

Apapun, sekalung penghargaan dan ucapan terima kasih buat puan elis yang sudi meluangkan masa create header buat blog linazlina.com


Update : Puan Elis bagi header transparent...suka sangat2...



9 comments:

  1. perasan2..comey2..me pon ade mitak eliss buatkan gak, tapi belum bagi gambar..ekekek..

    dah klik hb..

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  2. wah shantek header baru..nice je dengan background blog lyn

    ReplyDelete
  3. Yup, mmg nampak cantik.. Perasan gak header baru.. Cantik ar Lynn.. :)

    Jeles nieh..heheee

    ReplyDelete
  4. alahai..sweet buat entry :) tq dear..

    dah email header transparent kat awak erk..check your email..

    ReplyDelete
  5. lawa header baru...
    transparent mmg best..hanie pun suke

    ReplyDelete
  6. comel hee..lyn nyer blog memang dh comel pakai header comle lg ler comel ekek...lyn nk tanya sikit dh kawin ke belom ??

    ReplyDelete
  7. lynn,
    memang chomel & kemas header ni...

    klik Hb 1

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...