www.linazlina.com

Syukur...dah selamat semuanya.
Lin dah beli domain masa birthday aritu lagi 8 mac tapi cam tak smepat nak becara ke blog so tersadai camtu jerla lagi. Akhirnya arini 10 Mac Lin telah berjaya menukarkan blog ke domain registered! 
Seronok jugak bila ada umah sendiri ni. Harap2 pasni semangat nak berblogging terus memuncak ar.
Saya beli domain dengan iHosterz sebabnya murah! hehe..lagipun nanti bila nk pakai hosting sendiri rasa nk guna iHosterz jugakla...ceh! berangan jer Lin ni..macam senang sangat nk berhosting!
InsyaAllah dalam tahun ni jugak Lin nak explore psl hosting ni.

16 comments:

  1. wah, bestnya. :) lama tak jenguk sini. wajah pun dah baru ye. :))

    ReplyDelete
  2. wah, tahniah lin....dah maju setapak lagi...

    ReplyDelete
  3. wahhhh
    tahniahhhh!!!
    baru beshhh...

    kedai adik first star kat mana??

    ReplyDelete
  4. Tahniah..header kena tukar baru lah

    ReplyDelete
  5. waaa..cayalah sis lyn!!!maera bile la leh jadi .com..wuwuu~

    ReplyDelete
  6. Wahhh!! Thniah ye Lynn dah pakai Hosting sendiri:) Myra tak tau bila lg:)

    ReplyDelete
  7. wahhh kak lynn tahniah ^__^
    dah berjaya dotcom dia ehehhe

    ReplyDelete
  8. http://puanbee.com/2011/03/10/jawab-tag-puankutu/

    bee tag lyn, ni kalau rajin masukkan alexa dan custoim title tag baru cepat sikit nak naik kat google hee...

    ReplyDelete
  9. tahniah lin sebab dah bertukar domain ni

    ReplyDelete
  10. hosting tu cane ek? ala xthu la

    ReplyDelete
  11. tahniah atas domain dot com dan selamat hari lahir

    ReplyDelete
  12. bila la agaknya myra dapat beli domain sendiri...=.='

    ReplyDelete
  13. tahniah sis...pu3 follow sis...
    i'm new blogger....if sudi singgah le ke blog pu3...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...