Update Hadiah Dan Kemenangan

Salam dan selamat pagi. Ini entri autopublish sebenarnya. tengah ada mood giler nak update dan idea mmg banyakla skang. Dah lama nak update pasal hadiah ni tapi gara2 penyakit tu selalulah tertangguh!




Mula2 sekali keycahain daripada kak jieda! sangat comel tau keychain bunga tu. Kalo tak silap beli kat bul bul craft tu. Ada ga sdg berlansung skang ni. Join cepat!


Keychain lagi?hehe...yang tu kaksu yang bagi as souvenier masa diag thailand last month! Kaksu tu bukan blogger yer. Dia tu yg handle psl kami kat tempat keje.


Lin bertuah tuk Japan Giveaway. Sebenarnya Lin bertuah sebab ada seorang peserta yang tak tuntut hadiahnya. hehe..Lin dapat keychain! Jom tengok...Lin ada snap gambar keychain tu tpnya laptopni baru format so dah hilangla..Blog Imaan ni pun ada ga jugak! Join yer...


lastly Lin nak update hadiah yang Lin dapat dari keyphochee. Entri menang tu dah lama buat kat SINI Ini entri terima hadiah pulak..Dapat setem ekslusif tu dalam buku! ada dpat sticker keter jugak 3 keping! Ada ga jugak...


Ada lagi ni nak update...Lin menang topap rm3 dari wowberita.com.


TQ so much wowberita sebabnya memilih slogan Lin.



1 comment:

  1. tahniah..byk menang...

    p/s: rajin la lynn tukar2 template...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...