TQ Nisa Azman..Followerku sudah capai target...

Selama ni saya tak pernah pun mengimpikan akan mempunyai follower seramai ini. Yela..dulu2 di awal2 blogging rasa macam orang tak pandang blog ni. Takde konsep lansung. Dahla content pun cam hampeh.Tapi tak sangka pulak ramai blogger yang sudi memfollownya..Sejujurnya di awal2 dulu memang saya selalu tinggalkan jejak "plz follow me..." Tapi kejap jerla..lama2 tu sedar sendiri tak boleh camtu. Biarlah orang nk follow secara ikhlas kan..Pastu saya buat giveaway di mana syaratnya kena follow blog!(Cam paksa jerkan...) Tak buat dah camtu untuk my ga seterusnya...Itulah antara kisah follower bermula.
Saya yakin kalo blogger2 baru pasti nak follower ramai kan. Mesti nak suruh orang follow kita balik..
Sebenarnya tak perlu pun nak mintak orang follow kita..Depend kat orang tu jerla samada dia suka atau tak dengan blog kita. Kalo macam suka, pasti akan follow kan...Itu pendapat sayala...
Saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada NISA AZMAN sebab dia telah mengalertkan saya pasal follower saya yang sudah mencecah 1000! Saya lansung tak perasan no tu...Blogger2 otai tu dah puluh ribu kan...uisshhhh! nampak sangat ramainya blogger2 yang ada skang ni...


Tadi nak masuk balas jejak nisa tp ada malware plak...ermmm...mungkin sok atau lusa ok kot...Apapun..TQ Nisa yer..peace....

Saperkah gerangan blogger yang menggenapkan jumlah follower saya menjadikan 1000 ni erk...Jom usha!
Owh...
Bila masuk blog tu mengingatkan kita pada nostalgia lama sebabnya tema blog tu rasanya berkisarkan kumpulan penyanyi dulu2...lagu rock jiwang2 dulu tu. Kalo nak cari info pasal lagu2 lama tryla terjah situ.

Kepada semua follower blog linazlina ni, TQ diucapkan yer...Semoga kita akan terus erat di alam maya ni.


4 comments:

  1. Hehe..jd famous lak sy sekejap coz name terpampang kat title entry lynn nie..
    It's ok, igtkn lynn perasan. Kire ok gak la tue, follower sy pun xsmpi 100. Hihi~!!
    Owh, blog sy ade malware ke? hurmmm..camne nk wat eh?

    ReplyDelete
  2. lupe nk ckp, congrats again for achieving more than 1000 followers!!!! ^_^

    ReplyDelete
  3. hee bee pun tk mintak org follow dr mula dulu pun tp bee akan ckp dah follow blog die hehee...follower bee sikit gak nih lynn tk kisah aslkan kawan2 rajin dtg komen2 hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...