Taknak ker??? Jomlaaaa....

Esok 8 Mac ar kan...mean my birthday...ermmm....silap..hanya beberapa jam lagi nak tukar tarikh...


ada saper2 yang nak bagi surprise x?hihi
Ini entri mengada2 jer eyr..mintak maaflah saper yang terbaca!
Lin sengaja buat n3 ni sebab xonlinela syg...kenalah buat autopublish!
Oklah...
Taknak join ker ga lin yang ke-3 tu? baru beberapa orang yg join. Simple jer kena buat.


JOM JOIN yer...


Lin tak paksa yer. kalo nak buat, silakan...
Amatlah dialu2kan tau.


Ada saper2 yang nak bagi adiah kat Lin x this year????
Kalo ada, Lin nak bagi address ni..
Oklah..mesti boring baca celoteh yang ntah apa2 ni kan.


Selamat malam...



Nak barang kemas ni leh x? xxxx...bagilaa....

4 comments:

  1. Ooo birthday ye? Bagi hadiah lagu jelah.

    "Selamat hari jadi, selamat hari jadi,
    selamat hari jadi Lynn, selamat hari jadi."

    ReplyDelete
  2. hepi besday lynn~!!

    wish awl2..
    hehe~

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday dear.. Moga panjang umur dan murah rezeki ye..
    Nak brg kemas kena cepat2 kawen, baru cik abg leh bg untuk hantaran nanti..hehee

    ReplyDelete
  4. haa bee bagi yer..bagi tengok hiksss :) kejam tk bee ? bila lynn nak berdomain ni ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...