STATUS GLITTERATI, 2 BE BARU DAN ME

Arini nak celoteh sikit. Pasal BE dulu yer. Seronok sebab dapat BE baru arini. 2 lagi tu! Sangat adil sebabnya NUFFNANG bagi kat Blog Personal & Blog Contest! Syok kan...Tapi 1 satu BE yang dah ME ar...xperla kan. Dah tamat tempoh...nak buat guane.Terima jerla. Yang tak berapa nak best adalah semua BE kat satu tempat jer kat LR! Kena bersaing antara sendirila nak kuar iklan kan...huhu...



Kenapa Lin petakkan STATUS GLITTERATI tu erk? Ha...sebabnya ada yang tanya pasal iklan2 yang Lin letak kat blog tu tak menjejaskan status nuffnang ker...Tamak haloba kan. Ala...cuba2 jer. Tu ar...nuffnang ni cuma competitor ngan google adsense, youthsay, advertlet jerkan...Yang lain2 takpun. Ini antara iklan yang Lin letak kat blog Lin. Jom usha... Tapi mintak maaf yer Lin tak berapa nak paham lagi sistemnya ni. Dalam proses nak belajar lagi. Sama mcm nuffnang, based on click dan impression.


Jadi, selain heartbeat dan Churp2 yang seme orang dah tau, apakata kita tambah lagi side income kita dengan menambahkan iklan2 dari syarikat yang lain pulak...Jangan risau..setakat ni, status nuffnang tak akan berubah..Tengok jerla screenshot kat atas tu bertarikh arini.



4 comments:

  1. blog kita setakat ni ada 2 je iklan kita pacak nuff & HB.. tp blog mcm kita ni rasanya nuff je sesuai sbb HB memerlukan org clik br dpt kredit.. tp nuff kalau ada BE, ada income.
    BILA STATUS AGAMA CIKGU SHIDA DI RAGUI.. APA DIA JAWAB??

    ReplyDelete
  2. saya lagi r..letak nuffnang and hb tapi cam haprak ajer..income 2 hinggit tak sampai..agak2 org klik br dapat yer..

    suezdairy.blogspot

    ReplyDelete
  3. sy baru sebulan berblog, dah bertukar ke Glitterati tp belum dpt apa2 be lgpun.. penat nunggu msaih lg xda.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...