SHOPPING SAMBIL SAUNA!

Mood rajin tengah ada ni. Nak buat post tuk diautopublish! hehe...Idea nak menaip tu banyak jer tapinya penyakit M tu yang membuatkan semua terbatas! Giveaway n contest pun banyak yang terlepas! Ah! Lantakla...bukan rezeki kot...Hope pasni saya rajinla. 
Ha! Jom bersauna! Kat tempat saya skang ni ada sebuah kedai tu yang menjual baju2, tudung, beg/purse, produk munuman dan kesihatan. Baru lagilah kedai tu bukak. Dalam sebulanla...owner duk KL. Buka cawangan kat sini suruh kakaknya jaga! Dalam masa yang sama, dia ada buat jugak sauna ni. RM10 tuk setengah jam! semalam saya buat lebih dari setengah jam sebab xde orang waiting..untungla sikit kan. Dah petang lagipun. Owner ni baru beli lagi satu set sauna! Sayalah yang merasmikannya. Best bersauna ni. Banyak kuar peluh...Tak macam dulu. Ini bermakna kadar metablisma saya dah stabil! 

Tau tak apakah kebaikan bersauna ni? Tujuan utama saya nak melancarkan perjalanan darah pastu nak kurus!haha Bersauna juga boleh mengeluarkan toksin dari badan. Menghaluskan kulit serta menyegarkan badan. Terasa badan cam ringan sikit selepas bersauna tu. Best kan...
sumber : setsauna.com

Inilah rupanya sauna yang saya guna semalam. Terasa nak bersauna lagi arini tapinya bajet..huhu. Rasa nak beli satu set boleh bersauna kat rumah! 


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...