Saya Mahu PB dari Blog Hai-O Marketing

sumber : google

Di suatu petang yang damai, adalah seorang kawan baik saya ni yang baru jer dapat durian runtuh tetiba kasi surprise kat saya tau! Nak tau apakah dia? Jom baca lagi...

Sponsor : Lin, awak nak adiah apa sempena birthday awak 8hb ni? Tapi kena range 3k ke bawahla yer...
Lin : Oyeker..sukanya...Betul ni??? Boleh tak hadiahkan kat saya satu set premium beautiful. Alaa...yang dijual kat Hai-O Marketing tu ar.
Sponsor : Tentulah boleh...Tapi ada syaratla.
Lin : Apadia syaratnya tu?
Sponsor : Awak ada blog kan?
Lin : Owh..mestilah ada. Itu satu kemestianla...
Sponsor : Senang jer...Awak kena tulis ayat camni kat dalam post awak! Itu jer...Boleh?
Lin : Mestilah boleh...Saya letak sekarang jugak!


Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack


5 comments:

  1. apa ni lyn ? bee leh join tak ? jwb kat blog bee yer :)

    ReplyDelete
  2. hehhe... ingatkan apa kah tadi.. kakyong tak sempat2 lagi nak buat n3 pasal iPad ni..


    n3 terbaru kakyong.com

    Buku cantik untuk ibu
    My Wordless thursday (1)
    Hadiah GA : Bookmark comel & keychain bunga

    ReplyDelete
  3. ada lagi yang free tak?.. nak jugak..JOM KE: ALL IN ONE
    good luck

    ReplyDelete
  4. DEAR,
    HURRY UP!
    UPDATE ENTRY UTK CABARAN #1 MOMMYLYNA..

    C&P YANG NI PUN TAKPE..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/jejak-kasih.html

    GRUP J,
    6 July 201

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...