Saya bertuah Untuk GA ni...

Dah lama tak update pasal menang GA kan. Dah banyak GA yang saya tinggalkan. Mood hilang selama sebulan! Huh..lama kan. Oklah Lin nk update sikitla beberapa GA yang Lin bertuah dalam bulan Mac ni. Tak sangka masih ada rezeki buat Lin.


1. Lin bertuah dalam "Tangan bertuah Cik Nico"
TQ Cik  Nico yer...TQ pad sis Lela Farouk yg selalu mengalerkan saya pasal kemenangan yer. Cara pemilihan pemenang memang sangat telus tau! Tak caya sila terjah yer...


Ni ar Cik Nico


2. Lin menang keychain Sunway Lagoon dari GTO
rasanya dah last2 minute join ga bro eyriqazz ni. Rezeki..alhamdulillah..bukan senang nak jadi orang yang bertuah ni kan...

3. Lin jadi peserta terakhir untuk GA sis Haja


Ni pun mmg las minute join. Mujur sempat lagi. Best2..Sis LelaFarouk..tq tau alertkan saya lagi..

Lin ada dapat satu adiah comel tp tak tau dari saper. Sebab penganjur tak tuleh apa2 pun. Nanti Lin update gambar adiah tu yer. Lin juga nk update Hadiah RM500 yang Lin menang tu nanti..Tunggu yer...



4 comments:

  1. tahniah Lin..

    hadiah RM500... bestnya dpt menang sebanyak ni.. nanti citer ya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...