"pokke" masa tengah jammed!

Selamat pagi Ahad semua. Pegi mana tu? Saya kat Melaka skang.
Jom layan gambar2 suasana jammed yang harus kami tempuhi semalam. Kat Kuantan yer.. Sangatlah dasyat rasanya sebab perjalanan bdr ktn-gambang mengambil masa hampir 2 jam tau! Giler ah...mmg stuck terusla keter semalam. Dahla tayar tersangat kurang angin dan membawa bebanan yang agak beeratlah jugak..hehe...barang2 banyak!


time ni ok lagi.. mampu lagi tersengih2...haha

adik bongsu yang dah mula bosannnnn...

takde kejer!keter dah dekat 30 min tak bergerak lansung!

dari arah bandar kuantan. sure2 jammed giler dari bandar lagi tu. masa ni kami kat dekat2 ngan kipsas...

tadi arah blkg. Ini arah depan lak.tak tau sampai mana lagi jammed tu.rasanya sampai gambang kot

lalu dpn airport. ada pertunjukan udara.

cicak! POKKE rasanya sebab badannya ada bintik2...tetiba muncul kat cermin...taktau g mana pastu...Nak pasang wiper tp takut terpenyek lak! hihi

mujur masa tengah jammed tu leh tgk pertunjukan udara TUDM! Takdelah terasa sangat...

sekian berita menyampaikan dari saluran trafik kuantan.

Ini entri autopublished sebab saya pergi Melaka tengok anak sedara baru lahir 11 mac...baby pompuan yang hanya berat 1.98kg! sungguh kecik kan. Nanti saya upload gambar baby kecik tu yer...



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...