Kasiahn dia kena cucuk banyak kali...

Weekend baru ni sya dan family ke Tampin untuk melawat kehadiran orang baru dlm family! Anak sedara saya yang kedua..lahir pada 110311 jam 10:12pm...Lahir Hari Jumaat...
Sangkaan kami semua meleset sbb ingatkan dapat anak lelaki...tak sangka sangat2 yang kuar perempuan..sangat comel! suka tengok baby ni...
Beratnya 1.98 kg jer tau..kena tahan kat wad bukan sbb masalah apa sangat. Just kandungan gula dalam darah lum capai target lagi. Kena tahank kat wad ar. sian baby tu bila kena amik darah kat tapak kaki dan masuk air kat tangan! sedih tgk dia meraung....



masa ni umurnya baru sehari tau...walaupun berat agak ringan tp tak nampak sangat luarannya kecik!


rina kena duk dalam inkubator tu. Kalo nk cuit2 dia kena cuci tgn ngan mende alah apa ntah. Basmi kumanla...

Dah bertambah anak sedara saya...dua2 pompuan lak tu! tak sabar nk tgk dia membesar nnati ikot muka saper...tp rasa cammuka papa dia.

Jom layan gambar nisa plak!


Nisa pun ikut muka ayah dia. Ada ala2 amoi kan...Rindunya kat Nisa. Nisa dekat jer. Rina jauh...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...