JOIN CONTEST i1More Dapat Ipad 2 FREE!

Sticky post until 7 mac 2011

Perasan tak skang ni musim oarng nak kasi adiah ipad...alngkah bertuahnya badan kalo dapat se! Xkisahla ipad 1 pun. Asalkan ipad kan. Ermm...jom kita try satu contest ni yang tersangat senang untuk mencuba nasib manalah tahu dapat ipad ker kan. Dahla ipad 2 pulak tu!
Contest ni sbnrnya anjuran i1more.com..Sebenarnya i1more ni baru lagilah. Website ni macam groupmore yang kasi kupon dan diskaun tu. So, diorang buat contest ni untuk kita2 as one of their promotion. Caner caranya? 


Jom ikut langkah ni one by one...


1. Daftar kat i1more. just guna facebook connect! mudah kan. Kalo xde FB kenalah sign up.
2. Pastu kenalah BUY. Jangan risau harganya RM0! Tengok kat bawah ni ha. baru 287 bought! 



3. Dah buy pastu isi form dan submit. Settle!
4. Korang follow twitter i1more. Baru 32 follower setakat ni.

Jangan berlengah lagi sebab masa yang amsih ada untuk anda buy tinggal 26 jam!




1 comment:

  1. BESTNYE.. BANYAK GAK CONTEST YG NAK BAGI FREE NI..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...