Jawab survey online dengan ipanel dapat duit

Bila dah ada blog ni, rugi kalo tak aplikasikan segala lubang dan lubuk untuk membuat duit kan. Kalo heartbeat semua blogger dah tahu kita akan dapat duit based on click dan referral. Churp2 plak based on click dan assignment. Nak cash out mmg lambat lagila sbb had withdrawl min RM100! Saya tahu pasal program baru ni pun via Cikgu Dahlia. Pastu nadia pun ada inform kat shoutmix. Program ni namanya iPanelonline.


Ipanel telah ditubuh pada tahun 2004. Kami adalah sebuah syarikat kaji selidik yang profesional. Dalam masa yang singkat, melalui usaha kami, iPanel telah mempunyai ahli dari China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain. Kejujuran dan perjanjian adalah prinsip kami, kami akan memberi perkhidmatan yang berkualiti untuk anda.

Cara untuk mendaftar :

1. Klik REGISTER IPANEL . Kena isi form. Macam nilah rupanya form yang kena isi tu.


2. Bila dah siap register tu, ipanel akan antar link activation kat email. kita klik jerla kat email pengesahan tu. Terus log in ke akaun kita.
3. Secara automatik kita dah dapat 50 point selepas berjaya mendaftar tu.

Kita boleh tambah point yang ada dengan cara menjawab survey. Hari2 kita login pastu tengoklah ada survey yang available ke tak. Setiap survey point berbeza tau.Dengan point yang kita kutip tu ar kita boleh convertkan ke duit. Tapi dibayar melalui akaun Paypal. Jadi, kalo takde lagi akaun paypal tu jom daftar paypal dulu.

Yang penting mende ni tak perlukan modal serta bukan SCAM. Apa salahnya kalo kita mencuba kan. Terpulang pada diri sendiri.

JIKA BERMINAT, 


7 comments:

  1. satu lagi cara nak dapat duit tepi.akak dah lama register tapi bila ada survey kekadang malas nak buat he3.bukannya apa,dulu selalu gak jawab tapi kebanyakan jawapan survey tak menepati apa yang dia nak.

    ReplyDelete
  2. aah menarik nie .. leh cube :)

    ReplyDelete
  3. menarik nih..nanti nak cuba jugakla..

    btw, pasal 701 tu earning dia based on klik ke, jumlah impression? status nuff tak bertukar ek?

    akak perasan lynn ada letak iklan adsniaga gak, tak efek nuff ke?

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  4. menarik gak ni kan...boleh la dicuba..:)

    ReplyDelete
  5. BW & folo...

    mehla jenguk belog ai...

    salam kenal!(^_^)

    ReplyDelete
  6. Jom jawab survey online seperti Ipanel.dibayar dalam USD..daftar percuma tanpa modal tgk blog sy.http://klikdapatduitusd.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...