GIVEAWAY LIKE AND COMMENT

STICKY POST UNTIL 13 MARCH 2011


plz scroll down for the new entry


Dengan lafaz bismillahhirrohmanirrohim...

Saya dengan ini sangat berbesar hati untuk mengadakan giveaway buat semua pembaca sekalian yang sudi berkunjung ke blog strawberry-lynn ini. Sepertimana yang telah saya nyatakan dalam entri ini, maka dengan ini saya melancarkan dan menunaikan hasrat di hati. Berkongsi rezeki bersama semua! Untuk pengetahuan, bulan ni macam2 perkara special. Nak tahu lanjut sila baca entri kat atas tu yer.
Dah sedia nak join ker ni?
Oklah...jom tengok syarat2 yang tidak seberapa payah pun ni.



7 comments:

  1. lynn bee singgah klik hb n churp2....

    ReplyDelete
  2. giveaway baru??mmg rajin la lyn ni...

    ReplyDelete
  3. akak dah letak blog lynn under femmes..dah klik hb juga..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  4. tahniah lin...dah berdomain baru...yeayy lin amik cdgn linazlina.com ;)

    hanie cube join ga lin kali ni insyaAllah...;)

    ReplyDelete
  5. klik Hb lin.. tahniah sudah berdomain.. jap lagi nak tengok syarat GA... sori yer.. dah nak dekat due baru sempat nak layan GA lin ni...


    n3 terkini kakyong.com
    Andiya Adira si budak kuat nangis
    My Wordless Thursday (2)

    ReplyDelete
  6. Maju setapak? Hihi, rasenye Lynn nie dah bertapak-tapak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...