Gara2 Cikgu Dahlia saya pergi Marina Seafood

Disebabkan sangat teruja dengan cara penyampaian cikgu dahlia tentang sebuah restoran yang sy tak tahu pun glemer kat Tanjang Lumpur tu, saya tela mencuba sendiri kenenakan masakan kat Restoran Marina Seafood Tanjung Lumpur! Saya pergi sempena my birthday aritu. Dah 2x pegi dalam masa seminggu tu! Fuhh! memeang enak seperti yang dikata sis Dahlia tu. Selama ni kalo nak makan kitorg g area tepi pantai tu. Tak sangka plak kt situ memang best!
Saya try menu spesel Ketam goreng telur masin. Untuk kuah order tomyam pastu sayur kailan goreng ikan masin. Menjilat jari..sedap gilerla...Rasa lengkap jer bahan2 tu. Tapi saya tak sempat snap gambar dek khusyuk sangat makan ketam tu. 
Jadi, saya pinjam gambar2 daripada Cikgu Dahlia jerla yer. 


memang special!

kailan sedap!

TQ CIKFU DAHLIA yang merekemenkan tempat ni. Memang berbaloi2...So.pasni kalo trn Kuantan, memang saya akan teringatkan ketam goreng telur masin ni jer...



5 comments:

  1. Nti kalo Ada lagi tempat best,sis share lg..hehe.sampai 2x seminggu tu..betul2 jatuh cinta nmpknya

    ReplyDelete
  2. dah lama tak ke sana... tempat bertenet tu

    ReplyDelete
  3. ketam goreng telur asin.. macam sedap jer... sure la ade rasa masin2 erkk.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...