Free Movie Voucher...Mintak tolong!!!!!!!

Selamat petang...
Huh! Jam giler2 kat Kuantan arini. Gara2 jelajah 1 Malaysia. Pastu ada Hari Terbuka TUDM plak! start dari Nirwana sehinggalah nak sampai ke Gambang tu adalah dekat 2-3 jam dalam keter! Padahalnya kalo nak diikutkan setengah jam jer...dasyat sungguhlah jammed tadi. Lega dah sampai umah. Leh online..hehe.


Tadi bukak email. Dapat baucer moviela. Erm...masalahnya jauh sangat nak pergi redeem tu. Saper yang boleh tolong Lin claim erk? Lin bagila upah sikit..hihi...nk baucer movie tu...Entahlah movie apa. Tapi nak... Aci tak mintak tolong blogger2 yang duk kat area KL/Slgr yang rasa2 nak g JobsDB.com Career Expo 2011 nanti?? Sebabnya leh kasi representative...


Saper nak tolong ni? Boleh email Lin yer kat azlina6703@gmail.com






7 comments:

  1. macam nak tolong..tp sekali minggu tu ade kenduri kawin da..huhu

    ReplyDelete
  2. @AkmaFaizal
    oyeker..apa nak buat kan..takpela...
    tq

    ReplyDelete
  3. alah..
    syu dkt je ngn KLCC..
    tp xleh nak gi..
    time tu dah final..
    sori ye lynn..~

    ReplyDelete
  4. bee duk kl tp tak tahu jalan huhu, mahap kalau tk boleh tlg

    ReplyDelete
  5. tahniah lin...

    kena cari lah kawan2 yg dok KL..

    dah klik Hb Lin...

    ReplyDelete
  6. saya lagilah jauh kalau nak tolong ni...kena seberang laut china selatan dulu...hehehehe


    New Entry: [Closing] Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

    ReplyDelete
  7. x mampu nk tolong la..
    hehehe
    sori..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...