Entri Ringkas Pasal GA

Selamat petang.
GA lin dah tamat 13hb aritu lagi tapinya lum abeh lagi terjah peserta yang hanya beberapa orang tu. Erm...mood sdg hilang pastunya macam2 nak kena setel.
Mujur kad kahwin dah siap semalam. Bukan kad kahwin saya...orang punya yang mintak tolong buatkan. Emergency buat. Pasal pertandingan blog pun dah proceed..lega sikit.
Pastu pasal tuisyen plak dah proceed jugak...alhamdulillah...
Semoga pasni saya lebih pandai untuk menguruskan masa.
Kena amik kursus pengurusan masa ni.



Maaf pada semua peserta ga like and comment sebab memang lambat nk announce pemenang bertuah tu yer.. Baru separuh jalan...Sorry sesangat..Mood tengah hilang ke laut ni...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...