Domain sponsor????

Ermm...dah lama berhajat nak pakai domain sendiri. Hasrat yang masih belum terlaksana. Tetapi akan dilaksanakan dalam masa yang terdekat ni. As special gift on my birthday coming soon! Kasi adiah kat diri sendirila kiranya ni.
Sedang berkira-kira nak amik domain kat mana ni. Ada netkl ,  serverfreak, iHosterz...
Tolongggggggg
Saya tak tahu nak amik yang mana. Yang mana servis agak bagus???? Ke ada yang nak sponsor domain tuk saya ni erkkk....hehe
Pasal nama plak...dah survey tadi. Ramai yang guna dah nama cam ala2 gtu tp saya check score domain kat domometer.


Saya berhajat nak pakai domain ni ----> www.ciklin.com




Ok x? Tolong bagi pandangan...


pssss...kalo ada yang nak sponsor contact cepat2 yer...klo leh nak berdomain sendiri dah masa 8hb MAC ni nanti


5 comments:

  1. okay jugak domain yang kak lyn nak guna tu :) domain ni tak nak try ke ?

    www.lynnazlina.com

    okay jugak. sempena nama kak lyn:)

    ReplyDelete
  2. setuju dengan miza..
    guna lynnazlina laa baru nampak ada branded.. kalo ciklin, kang tersalah dgn ciklinn.com laks..takpun cikmin :D
    fikir2kan..

    Netkl oke, ihosterz pun oke je..
    domain xde hal sangat..
    hosting je selalu ada up and down

    ReplyDelete
  3. @Miza Yusof mmg ada hasrat jugak nak guna domain lynnazlina tu tpnya gred b jer tu..tq bg pendpt..akan difikirkan semula...

    ReplyDelete
  4. @DaHLia
    tq sis bg pndgn. ermmm...mmg akan difikirkan semula pasni. nk kena register cepat2lah ni sblm 8hb..hihi

    ReplyDelete
  5. @DaHLia

    haah,hanie pun nak cakap benda same jugak..sbb ade ciklinn.com dah....linazlina.com pun ok,sng eja kan ?
    apa pun trpulang n gudluck...
    sy pernah beli dgn iHosterz...ok je..plg murah kot setakat ni dan servis bagus gak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...