DAPAT BE YANG KE-6 TAHUN NI

Alhamdulillah...
Lega sikit rasanya bila nuffnang kasi BE kat saya lagi. Maish sudi advertiser mengiklankan iklan mereka kat blog ni. Lagi 2 hari Lin nak duk kat umah sendiri. InsyaAllah...semoga tercapai apa yang dihajati. Kali ni MAS percayakan blog contest Lin nak iklankan kat LR!
Last dapat BE masa 4hb aritu n still berjalan kempen tu. hope lekat lamalah sikit.hehe..nak mengumpul duit nk cash out kedua pulak ni.



Jangan lupa singgah blog contest Lin yer sebabnya Lin sedang menganjurkan giveaway like n comment skang ni. sudi2kanlah join yer


Kalo tak silap MAS sdg buat contest skang ni. So, kalo nak tahu silalah klik kalo iklan MAS tu ada kuar kat blog contest Lin yer


TQ NUFFNANG...


2 comments:

  1. Thniah ye Lynn:)
    Samalah kita dapat BE dari MAS jugak:)

    ReplyDelete
  2. tahun ni cik tom br dpt 2 be...tue pun br dpt minggu ni..sadis...huk3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...