Dah lama simpan..mujur ada kenduri!

Apa agaknya baru nak pakai tu erk...
*
*
*
*
*
*
Sebenarnya baju ni ha...


alamak! cam nak jatuh jer bersandar kat almari tu...kain dier cam lengan baju tu corak2nya...Baju ni saya beli last year nak pakai untuk raya puasa bulan 9. Lama dahkan..baru nak pakai masa kenduri umah kawan sabtu lepas.
Nak mujur ada kenduri pastu malas nak iron baju. sambar baju ni jerla terus.tak perlu nk iron dah! tudung tu pun yg dah siap beriron!just sauk jerla.tak menjadi pakai tudung tu tapi bantai jerla.herot2...tudung siap takde yang match dgn baju tu.Lama jugak kat umah kawan tu. adik dia yang kawin. Lupa lak..kawan saya ni ada blog jugak! anak dia comel sangat2..
jom usha blog dia sekali. dia ni lecturer tau kt kolej cyberjaya.
http://kura2berani.blogspot.com

ni plak nk tunjuk saya makan apa kat kenduri tu.segan nak snap gambar sendiri. amik gambar hidangan jerla. ada se lauk yg saya tak amik sebabnya time tu kena pantang makan nenas! Gara2 senggugut...hehe


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...