Cek Nuffnang bakal menyusul...

Sejak balik dari Taiping aritu malas betul nk update blog. Nak join ga pun malas. ada 2 adiah yang saya dah dapat tapi lum published lagi. Masih kiv..maaf tuan pengnjur yer. Mood saya sangat malas. Idea nk menulis tu banyak tapinya nak menaip tu alahai...malas giler2la.
Oklah just nak share saya dah terima payment advise daripada nuffnang ni. Rasa sangat seronok! tunggu cek jerla lum sampai lagi ni ha. Hope minggu ni sampaila...kira cam adah birthday ar kan. hermmm...duit kutu dah terima semalam.Masa bw tadi ada gak seorang blogger Bee yang dpt email HSBC tu..tadi g bayar insuran dan road tax dah melayang rm500! kejap jerkan. Duit skang ni macam air jer..bayar kete lagi. Duit oh duit...
Lin nak tayang jerla baper pendapatan nuffnang first. Tak banyak pun. Just nk bagi inspirasi kepada blogger2 yang masih belum boleh cash out nuffnang. Lagipun nak membuktikan bahawa dengan blogging kita mampu menghasilkan duit walaupun tak banyak mana. Ala..saper nak bagi duit saja2 kan.
Thank you nuffnang! Walaupun dah takde BE skang. sangat sedey...




8 comments:

  1. tTAHNIAH KAK LYN :)
    samlah kita menanti cek Nuffnang. Teruja pulak Miza sebab baru 1st time cash out :)

    ReplyDelete
  2. ni lagi byk dr bee haaa..tahniah2 sukanyer kan ?


    lyn tolong klik sat eh http://says.my/beekay/invite


    TQ

    ReplyDelete
  3. bestnya..dh nk dpt cek..zanna punya ble la nk sampi huhu~~

    Terkini : Jom join heartbeat

    ReplyDelete
  4. besttnyeeeee..
    blnje mkn,bleh tak?hehe

    ReplyDelete
  5. kaching..kaching!!
    syoknyer tengokkkkk duit..hehehe

    ReplyDelete
  6. Wah....! syoknya kongsi boleh dgn akak.

    ReplyDelete
  7. bestnye dpt duit ...share r dgn sy..hehehe

    ReplyDelete
  8. bilalah boleh merasa duit nuff??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...