bedak miYami best??

Korang pakai bedak apa erk?
Saya suka pakai bedak miami Cosway tu. Best...siap dengan foundation n bila pakai macam natural jer..ahaks!
Sebelum ni pakai Johnson jer pastu diperkenalkan oleh adik ipar...memang best pun..Harga mahal sikitla tapi lama bertahan.



Ini baru beli. Tapi terlepas harga promosi. Kira harga ahli biasa jer ni. Kena pakai secara berhemah..hehe...


9 comments:

  1. sis lebih serashi bersama dengan PIXY..sama je dr Indon, tapi PIXY ni bagi sis tekstur lebih halus.. harga lebih murah, sapuan memang besh.

    Anyway, memang MIYAMI dan PIXY ni biasa digunakan oleh juru makeup sebagai base sebelum bersolek

    ReplyDelete
  2. @DaHLia
    tq sis..baru tau bedak pixy. tdi google2..murah sikit eh..lehla try nanti..tp lmbat lagila sbb miyami ni baru jer beli...

    ReplyDelete
  3. @ardinihumaira sblm guna miyami ni pun sis pernah guna bedak avon jugak

    ReplyDelete
  4. di sabah erea mana blh cri bedak miyami..saye susah nk cari..blh kasi tahu di mana ada jual..saye nk membelinya

    ReplyDelete
  5. boleh saye tau di sabah area mana yg ada jual bedak miami

    ReplyDelete
  6. blh saye tahu di sabah area mana ada jual bedak miami

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...