BE baru lagi arini :)

Seronoknya...baru jer semalam dapat 2 BE baru, arini nuffnang baik hati lagi nak bagi BE baru kat blog contest saya tu. Padahalnya tak update sangat sekarang ni...
Status nuffnang saya still GLITTERATI even saya pasang iklan dari tempat lain. Jangan risau..jom kita letak iklan adsniaga dan 701panduan tu. Nanti bila status bertukar, kita remove semula..hehe


Tapi yang tak bestnya, BE baru tu still nak menempek kat LR jugak! Maksudnya ada 3 iklan yang kena berebut tuk kuar kat LR tu..huhu


Oh nuffnang, ni yang buat daku lagi sayang kat kamu! Tapikan bagila iklan lain yang menempek kat header takpun SS lak...



Perasaan arini sangat gembira...sok bagi BE lagi yer. leh pecah rekod last year..4 hari dapat BE berturut2...Memang bestla bila dapat BE..Cepat sikit bleh cash out byk sikit...

Hujung minggu yang penuh ceria...


7 comments:

  1. bestnya. tahniah kak lyn. miza dah lama tak dapat be :(

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat be. pasni makin masyuuuuk lah. hiks

    ReplyDelete
  3. kaya beno kamu ye skrg ni. asyek banyak je BE yang hinggap kat badan kamu. ikikiki. tahniah.

    ReplyDelete
  4. seronoknye. tapi kadang2 nuffnang kasik BE kat blog yang x update. blogshop saya yang ramai org datang tuh pon x penah dapat be. pelik2. ~

    anyway, congrate :)

    ReplyDelete
  5. Thniah Lynn.. Myra pun BE suka tepek kat LR..:)


    Oh ya, FM dah sampai belum??

    ReplyDelete
  6. tahniah lynn rezeki tu namanya , bee dapat BE di blog contest tk best lah traffic seciput di blog tu..

    ReplyDelete
  7. tahniah lynn rezeki tu namanya , bee dapat BE di blog contest tk best lah traffic seciput di blog tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...