Trafik OK SEBAB MATAHAW dan OHDAUS!

Salam...
Terasa sangat rindu sepanjang 4 hari tidak berblogging ni. Laptop ditinggalkan jer kat umah masa balik kampung untuk kenduri aritu. Bukan apa, tau mesti tak sempat punya nak online sibuk ngan kerja kat kenduri tu. Start hari Khamis malam tu lagi saya dah OFFLINE sampailah petang Isnin baru start online semula. Bayangkanlah...4 hari tidak berblogwalking lansung tau! Perbezaan trafik sangat ketara berbanding sebelum saya menggunakan khidmat tempias dari matahaw dan ohdaus ni tau!Tak percaya? Jom tengok graf statistik minggu ni daripada akaun nuffnang.



Yang saya pelik adalah trafik pada Hari Jumaat tu tau! saya tak online lansung tapi trafik punyalah tinggi mencanak nak dibandingkan dengan hari yang lain! 305 uv tanpa blogwalking! Tak tau dari mana datangnya. Ke stat aritu giler?hehe


Apalagi korang2..jom terjah blog matahaw dan blog ohdaus untuk mintak extra trafik!



3 comments:

  1. Kadang2 kita tak boleh agak dr mana datangnya trafik tu. Tengok2 dah .. mencanak tinggi. Tapi OK la kan dr tak ada langsung ..

    anastasyea's latest post .. Terkedu dengan Tipu Muslihat Trafik Iframe ..

    ReplyDelete
  2. traffik tu datang dari sumber2 yang boleh dipercayai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...