Taiping Dalam kenangan! Jumpa blogger diary kecilku..

Masih terasa penatnya badan ni...sengal2..
Saya kan abru ejr balik dari kursus kat Taiping. 4 hari kat sana memang bestla. Tak terasa sangat lamanya kursus tu sebab ada seorang budak tu yang agak2 slumber dan membuatkan kami semua terhibur! Taklah boring sangat kat sana. Makanan kat situ ok2 jer. Jadual agak pack tapi mmg tak rasa sangat pun. Seronok dapat kenal dengan mereka2 ni. Tapi yang tak best adalah internet connection kat sana memang menyakitkan hari tau. So slow! Guna WIFI jer. Tempat tu memang dekat2 ngan hutan.jauh masuk ke dalam.
Ingatkan semalam nak stay kat KL jer tapi tak jadi sebab rasa masih awal nak bertolak ke Pahang. Tersilap jalan asalnya tp tak pusing balik. Tau x jalan mana? jalan lama tu yang lalu kut Muzium Orang Asli dan UIA tu. Mean tak lalu tol gombak! Terus sampai kat Genting Sempah. Tapinya jalan tu sangat2 menyeramkan. Tawakal jer semalam. Akceli bukan tak tahu jalan nak balik tapi masa tu dah jam, terlepas jalan..tak lepas nak masuk ke jalan yang sebenanrnya.hehe Teruskan jer perjalanan. Tanya org kampung kat situ kata leh tembus ke highway..lagi 20km.katanya lagi jalan tu dekat cuma bengkang bengkok sikitla..Dalam hutan tau. Sungguh seram...Tobat tak lalu dah.
Samapi kat umah kul10 malam...TErus tidola. Badan dah rasa letih...
Apapu  kenangan kat Taiping sangat best! Jumpa adik beradik yang lain.

Paling best saya jumpa blogger! Tak sangka giler..rupanya satu company..Tau x saper?


Cik ana kita tu tuan punya blog Diary Kecilku...Seronok jumpa kamu cik ana! 
Kitorang kena present blog kitorang malam tu...sebab belajar blogging...Pastu rasa cam pernah blogwalking jer blog tu...tak sangka jumpa real! Sila berkunjung ke blog dia sebab cik ana ni update pasal aktiviti kitorang sepanjang di Taiping Golf Resort!

2 comments:

  1. hehe sonok kan cik lynn dapat jumpe..
    tak sangke kite satu cmpony..hehe~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...