Syoknya Shooping kat Nilai 3

Perjalanan sempena cuti sekolah CNY aritu.


Chini Phg - Tampin N9 - Tjg.Karang Slgr. - Trolak Perak - Nilai N9 - Tampin - Chini
Fuhh...toksoh katalah badan ni..letih wo! dahla balik kg. tuk kenduri...bukan balik saja2. Tolong macam2.
Masa on da way balik tu kitorang singgahlah kat Nilai 3 nk menunaikan impian ma yang dah lama teringin nak beli frame! Akhirnya terlaksana...Masa tu pun dah dekat kul8 lebih dah. Kedai pun ada yang dah tutup but still can shopping. Mulanya nak usha2 jer pastu last2 beli gak. Mujurlah keter dah full dgn barang dan orang,kalo x mesti dah angkut carpet dan tikar buluh dah!
Ma ajak g bulan 3 ni sebab dapa duit kutu!kena bawak 2 keter yang kosongla ni baru puas hati nak bershopping kan! Jom layan gambar2 yang sememangnya tak elok ni...kamera hp ni xelok kalo amik waktu malam.
kedai pertama g usha...ape ntah namanya. last2 xbeli pun..haha
penat kejo ngan nsia tu ha! aktif sangat

pakistan tu cam penat dah nak melayan kami

adikku yang suka snap pic sndiri!rambut kelako!

nisa xnk dipegang!dia nak g merata2

kedai kedua g!kat sini byk borong.kebetulan abang tuan punya kedai ni bukak kedai perabot gak kat tempat saya tu ha. kat chini.

aboh tgh pilih frame ayat al-Quran

nisa kat celah2 toto!men meter air

Banyak lagi kedai yang disinggah lepas2 tu tp xde picture! dah penat sangat. sampai kat Tampin kul 11 malam terus tdola. Next entri Lin tunjuk barangan yang telah dishopping kat Nilai 3 ni yer. Malas nak sambung kat entri ni panjang sangat nanti.


2 comments:

  1. wahhhhh belom penah sampai nilai....nampak cam menarik jer... banyak pilihan lak tuh....

    ReplyDelete
  2. Dimaklumkan bagi anda yang mahu membeli-belah di Nilai 3, sila tawar harga barangan permulaan 70%. Misalnya jika harga tikar itu RM60-70 maka tawarlah harga permulaan satu item RM25-30. Percayalah anda akan dapat harga paling mahal pun RM35-40.Awas jangan gopoh, jangan tertipu, jangan terpedaya. Awas keselamatan anda termasuk beg duit anda dan maruah diri anda. Bagi wanita berpakaianlah yang menutup aurat tidak seksi, tidak berseluar ketat, khususnya yang 'chubby' janganlah menayangkan punggung anda. jagalah diri anda sebagai gadis, isteri orang dan wanita lslam.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...