Sebab nak kurus Lin try Set Dr.Johnson Slim Gel

Rabu lepas saya ada order set dr.johnson ni daripada seorang pengedar yang sama saya beli sabun slimming USA tu! Harga yang ditawarkan jauh lebih murah berbanding blogshop lain. Tapi buat masa ni, blogshop kakros ni ditutup seketika sebab dia xlarat nak layan banyak ngan tempahan. Saya ni dikira repeat customer diala...Lin nak buang se
Jom usha apa yang saya dapat!



Set Dr.Johnson ni ada gel/krim pastu sabun serta free vitamin C lotion! Saya dapat free gift sabun susu beras dan sabun breast!WOW! Thanks kakros...
Lin teringin nak mencuba sebabnya kak ayu (citarasa rinduan) ada buat testimoni pasal produk ni. Pastu Dni pun ada gak beli kat yong (alinac shop)


USA formula
-Membakar lemak & melangsingkan badan
-Elok dipakai selepas bersalin.
-Boleh dipakai untuk ibu menyusukan anak.
-Hilangkan stretch MARK selepas bersalin.
-Mengurangkan selulit
-Melegakan sakit senggugut,otot,sendi,sakit belakang & kembung perut
-Sesuai utk urutan utk membuang angin di dlm badan
-Kurangkan perut buncit & mengeleber
-Rasa panas yang berpanjangan
-Menyingkirkan toksin & melawaskan penghadaman
-Anti bakteria
Berfungsi membakar lemak yang tebal dan meningkatkan tenaga didalam kulit. 
Formula bio teknologi perawatan anti selulit yang membantu mengurangkan kewujudan selulit
Menganjalkan struktur kulit tanpa urutan dan mengelakkan kewujudan semula dan membuang selulit yang sedia ada. 



[AMARAN: JANGAN GUNAKAN PADA BAYI & WANITA HAMIL]

CARA PENGGUNAAN:
-Utk keberkesanan gunakan sekurang-kurangnya 2x sehari
-sapu sedikit demi sedikit pada tempat2 yang bermasalah
-urut perlahan-lahan sehingga ia menyerap ke dlm kulit
-boleh digunakan sekerap yang anda mahu
-gunakan bengkung sauna utk kesan lebih cepat
-untuk kegunaan luaran sahaja
-elakkan terkena mata

Kesan penggunaan yang berterusan selama 60 hari dan anda akan dapati kesan2 yang positif seperti dibawah:


• Mengurangkan “orange peel” sehingga 80%
• Meningkatkan keanjalan kulit sehingga 28%
• Untuk perjalanan darah, struktur lemak akan dihapuskan tanpa merosakkan mana-mana lapisan atau sel kulit dan menjadikan bahagian tertentu kuit lembut dan anjal.



Hari pertama guna pagi tadi...panassss....tengok dalam masa 5days yer...tunggu...ada x pengurangan inci berlaku...

Nak try? pm me tuk harga hebat...hihi...dijamin terhebat dalam pasaran!





12 comments:

  1. kak lin nanti citer tau,berkesan ke tidak.sebab saya pun nak buang seselulululitlitlitlit degil.haha

    ReplyDelete
  2. panas... huhuuu.. hari tu mak kakyong ade sugguh guna ginger spa... alamak.. kalo yg panas2 ni, tak tahan la.. yg lessa formula dulu pun kakyong tak tahan nak pakai... hehehe... ;)

    kakyong prefer pemakanan gak such as jamu ker... kalo sapu2 ni.. memang tak tahn...

    ReplyDelete
  3. brape ye hrge dr john slim lotion ye....

    ReplyDelete
  4. nk tau hrge dr john slim lotion blh...ingt nk try...

    ReplyDelete
  5. u da pkai dr johnson lotion nie ok ker x?ad efek x?ad slimm xbdn tu?cz i pn nk blie..nk try..

    ReplyDelete
  6. Jemput ke blog saya..mana tahu ader yg berkenan dgn harga yg berpatutan...

    http://koleksiakupunya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. yup..i pon ada try..tp br je gn 1 set n after sapu vitamin c, its firm up..

    ReplyDelete
  8. yup..i ada try n its working even sikit je less scretchmark tu..rsnye kna teruskn kot dgn produk ni..but i love vit c coz its firm up..

    ReplyDelete
  9. nak try boleh..berapa satu ye

    ReplyDelete
  10. saya nk tanye berape ea?harge set untuk kurang kn berat bdn ni??

    ReplyDelete
  11. RM25 shj
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327536984004395.74921.152577491500346&type=3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...