Rezeki Contest dapat RM500!

Alhamdulillah...


Permulaan Februari yang agak mengujakan! Balik tadi tengok ada surat dalam peti box. Atas nama saya. Cop daripada Oli Colection...Pelik sebab rasanya takde kena mengena pun dengan Oli ni...


Rupanya saya menang cabutan bertuah saguhati RM500 Peraduan Bonanza Aidilfitri 2010. Dah lama join masa bulan Oktober aritu. Ada rezeki kat situ...Saya nak tukarkan voucher RM500 OLI tu dengan cash money! best sikit...lehlah make up viva sayang tu...Dah banyak idea nak buat dengan RM500 tu! Hihi...kalolah dapat RM5k lagila syoknya!


Kat bawah ni ada video pasal Peraduan tu. Ada iklan peraduan tu kat tv3 dan tv9...





Saper nak bagi senang2 RM500 kan? Kos sampul surat dengan setem jer 60sen tuk dapatkan pulangan yang berbaloi2 tu.



Rezeki...alhamdulillah...

p/s: kalo nak order barang Oli Collection bolehlah yer sebab saya tolong adik ipar saya jual. Agenla kiranya...

15 comments:

  1. wahhh,tahniah :)
    rezeki dibulan feb :)

    ReplyDelete
  2. wahhh lynnn,...mama jeless sama kamoo..byk untungg arrr....best2 :).

    ReplyDelete
  3. wahhh lynnn,...mama jeless sama kamoo..byk untungg arrr....best2 :).

    ReplyDelete
  4. wah tahniah!!! banyak ong la..

    ReplyDelete
  5. wahh lyn, bestnya..
    tahniah !!

    ReplyDelete
  6. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  7. kak lyn wahhh menng besa tuh
    jgn lupa pas nih blnja nadia ek hahahah

    ReplyDelete
  8. wow!!
    best bila masuk pertandingan..
    menang sesuatu..
    ehheee

    ReplyDelete
  9. wah ..tahniah ...rezeki tu boleh la belanja makan...

    ReplyDelete
  10. taniah akak :)
    sgt bertuah..bnyk tu jumlh dia :D

    ReplyDelete
  11. terima kasih buat semua...lin bersyukur sbb bertuah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...