Peraturan baru CELCOM

Semalam try nak reload my celcom tp fail! nak check balance guna *124# pun xley tau. Katanta prabayar saya telah tamat. Kena beli prabayar baru.huhu


Pastu  saya call customer service tanya pasal hal tu. Padahal baru jer 2 bulan x topap. hehe..xguna sgt celcom. Saya pengguna maxis tegar.
Nak tahu tak kalo saya nak guna mean aktifkan no saya tu semula kena g celcom centre dan bayar RM100! tapi duit tu masuk dalam baki kita semula ar..Org tu kata itu peraturan baru 1 feb...ermmm...rm100....
Tak taulah nak bayar ker cari no.len jer..tpkan sayang ngan no tu. dah cantik dan dekat2 ngan no. maxis saya...


~google~


7 comments:

  1. as salam
    saya pun dah penah kena dulu..
    lupa nk topup celcom
    tapi dulu 100 hari limit dia
    sekarang dh 60 hari je ek
    tapi sy x bayar pun RM100 tu.....
    terus kekal dgn maxis jek...huhu

    ReplyDelete
  2. sy pengguna celcom tegar...hehe

    ReplyDelete
  3. prepaid pun kena byr rm100 ke? klau postpaid tu mungkin la kena..klau tukar no. lain ader charge jugak ke?
    anyway 1 klik hb utk lynn

    ReplyDelete
  4. dlu pon ade pkai celcom..tp dh mti..ingt nk active kn blk

    ReplyDelete
  5. mak ai..mahalnya 100 kena kuar tuh. haish. -.-'

    ReplyDelete
  6. kena bayar ke? dah dua no celcom burn cam tu je..nasib baik tak de kredit kt dalam...kalau tak maunya meraung...hehehehe


    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

    ReplyDelete
  7. penulis blog.. sy xtau bnda ni,patutla arini jer dh 2 kali sy topup tp xmasuk2 jgk.. bl cek baki kuar anda dilarang menggunakan prkhdmatan ini.. abis 2 mcm mn ngn topup sy 2 kali 2?? burn je la??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...