Kini di Taiping Golf Resort

Assalamualaikum...


Saya kini berada di Taiping Golf Resort...Jauh kan...Bayangkanlah dari Chini tadi kul7 lebih pastu sampai kat tempat yang cantik dan damai ni pukul 5! Betapa jauhnya perjalanan arini. Ingatkan dah sesat tadi...mujurlah laluan yang betul. 2x tanya orang kat jurutol tu tnya arah ke Taiping. Tak pernah lagi sampai ke Taiping tau. 8jam perjalanan yang sangat dasyatla...sian kat incik viva...huhu..


Sekarang ni sesi belajar blog. So, ada kesempatan ar nak update blog daripada berhabuk. Kpd smua pengunjung blog ni mintak maaf bebanyak yer sebabnya tak smepat nak berblogwalking maybe selama 3 hari ni. Al-maklumlah..berada di perantauan...di utara..dekat ngan gunung...dalam hutan..haha


Nanti nak update gambar plak yer...Ni tengok dulu gambar yang saya pinjam kat pakcik google ni yer...


kredit to pinganchorage.com.my

Pemandangan kat sekitar sini. Nice view. Cantik! HIjau mata memandang...berlatarbelakangkan bukit ke gunung ntah!

ni kat pintu masuk! jauh gak nak masuk ke dalam tu tau. kalo jalan kaki sure berpeluh2 basah baju tau.


ni  antara bilik yang terdapat di sini




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...