HEARTBEAT INCOME MASYUK!

Selamat petang...


salam bahagia...Income heartbeat(HB) masyuk???
Ya...
Jika kita gigih berusaha! Tak percaya? income seorang blogger iaitu mama zharfan dah mencecah hampir 3 ratus tau. Padahal baru jer cash out...Jadi, kepada sesiapa yang amsih tertanya2 apakah HB ni, meh nak explainkan sikit. HB ni sebuah syarikat yang menjual souvenier (cam salah eja jer)hihi. kiranya macam e-shop ar...ada macam2 gift yang kita boleh tempah dengan design kita sendiri tau.
Macammana boleh dapat side income?
Dengan cara referral dan click! Jadi, kalo ada blog tu senangla kan.just tempek code banner kat blog pastu suruh pengunjung klik! Jangan risau sebabnya HB ni tak macam nuffnang. Xde istilah fraud click!
Nak tengok income saya setakat ni? sikit jer...
ala...kita register pun free jer kan. Status nuffnang pun tak effect




KLIK GAMBAR KAT ATAS KALAU NAK MENDAFTAR.

KETERANGAN LANJUT BOLEH DIDAPATI DI ENTRI INI




2 comments:

  1. bagusla lyn...
    pendapatan sampingan...
    =)

    +1HB...

    ReplyDelete
  2. 1 hari cuma sekali je kita boleh klik?Katakanlah bila dah klik hb kat blog A pastu bila klik di blog B,klik hb kat blog B tu tak akan dikira.Camtu ka?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...