DAH TONTON VIDEO 6 SENJATA UTAMA NUFFNANG

ALHAMDULILLAH...
Saya berjaya jugak menonton video tersebut yang telah dihasilkan oleh saudara Amirul Hafiz di mana sebagai seorang blogger kena amik tip pasal ni rasanya. Nak tahu x apakah senjata tu? Jom baca seterusnya k


1. Berinformasi
Maksudnya kat sini kalo blog kita berinformasi, mesti pengunjung pun ramai dan trafik pun tinggi serta nuffnang pun berminat ngan blog kita tu


2. Unik & Kreatif
Bentuk penulisan kena ada aura tersendiri. gaya penulisan kena unik...contohnya dengan meletakkan gambar yang menarik, muzik yang santai atau video tutorial


3. Humor
Pembaca memerlukan satu ruang untuk melepaskan tekanan. So, kalo ada unsur humor tu kira okla...


4. Terkini
Nuffnang suka blog yang sentiasa dikemaskini. Pelawat pun suka berkunjung bila blog up to date kan...


5. Niche yang khusus
Blog yang berjaya adalah blog yang mempunyai satu niche yang khusus.


6. Target
Dengan meletakkan target, pasti anda akan berusaha untuk mencapainya.


Itu yang saya dapat rumuskan. Kepada sesiapa yang nak menonton, silakan klik VIDEO 6 SENJATA NUFFNANG untuk lebih lanjut.


7 comments:

  1. blog nadia banyak sangat kelemahan....huhuhuh

    ReplyDelete
  2. Info yang bagus untuk membaiki kelemahan yang ada .. =)

    anastasyea's latest post .. Terkedu dengan Tipu Muslihat Trafik Iframe ..

    ReplyDelete
  3. huhu niche tu ape ye???alahai...buta it tol aku ni

    ReplyDelete
  4. @nadia ar-rumaisha
    samalah nadia...blog lin ni pun caca marba gak

    ReplyDelete
  5. @a n a s t a s y e a
    saya just kuarkan balik apa yang video tu kata...blog sy ni byk ngat kelemahannya

    ReplyDelete
  6. @budak kampung ye ye jer buta it...
    leh baca kat sini
    http://www.noorizamshah.com/2008/01/04/orang-kata-niche-anda-tahu-ke-apa-itu-niche.html

    ReplyDelete
  7. menarik2..nanti lynn watla rumusan lagi..hehehe...aritu cam takleh nak layan video tu..huhuhu..

    Tolong boleh :Anwar Hadi | 1st time tengok terus suka & gelak tak hengat!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...