BULAN MAC BULAN DUIT...

lagi seminggu nak jejak bulan MAC!


Apa yang best ngan bulan tu erk?Banyak sangat perkara yang saya sedang tunggu ni...



inilah yang paling bermakna sekali!
ingat yer..
8 MAC 
(Rasa cam nak buat contestla...)


viva punya birthday jugak...
kena spend duit banyak tuk incik viva nak aksi adiah ni..tahun ni NCD bape ntah...

Apalagi erk?
jeng jeng jeng...

saya dapat duit kutu! ngeee...sukernya...

ada lagi tau! Paling best ni...

tak sabar nak dapat surat camni...dari HSBC...Duit nuffnang first cash out last january aritu.taklah banyak mana tapi hasil titik peluh sendiri berblogging kan...

Nantikan contest saya yer. Bukan apa.rezeki ada bulan mac ni.so, nk aksi adiah yang agak best sikitla.hihi




4 comments:

  1. hah lynn, kadar insurans naek bulan mac...huhuhu nadia baru dpt notis, penim penim nak explain dekat customer nanti

    ReplyDelete
  2. @izyanty collection
    nak duit kena join contest xpun ga ar..hihi

    ReplyDelete
  3. @nadia ar-rumaisha
    la yeker...ermmm...macam2 kalo bulan feb ni...yg kena bulan mac ar...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...