BUFFERED EARNING SIKIT GILER!

Baru berharap agar BE yang dapat tu akan bertahan lama tetapi hampa...Dahlah sikit giler earningnya. ish! bersyukurlah...nk harapkan click konpem lagi payah kan.
Korang jangan gelak yer tengok earning yg sangat ciput ni. Tengok jerla..malas nk highlight2 dah...tak malu pun..huhu
Skang blog saya dah takde BE lansung. emmmm...incik nuffnang, sila gantikan BE baru tuk saya yer...
Tengoklah total earning tu..ntah bila nak cash out kalau macam ni kan.




ke kena buat blog baru leh dapat BE ni? hihi...ada kan tips camtu..nk adil katakan...
Incik nuffnang, pujuklah advertiser tu...kasi chance ar kat blog ni nak mengiklankan biarpun blog yang turun naik trafik disebabkan tuan belognya dah kurang mood gara2 BE tak dapat2 ni.huhu
Tadi tengok ada iklan LG Optimus kat LR. Sempat snap! Kalo nuffnang baik hati, harap2 esok dia bermurah hati nak bagi..hihi



Jom doa bersama2 agar nuffnang bermurah hati nak bagi BE baru pasni.






3 comments:

  1. samalah kita kak lyn. earnings ciput giler. tak sampai 30sen pun :(

    ReplyDelete
  2. ekeke bee dapat rm0.01 sen percaya tak ?

    ReplyDelete
  3. ok gak la tu..sy 50 sen je...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...