Agar-agar bandung pencuci mulut, roti telur sarapan pagi

Salam..semalam kan cuti maulidur rasul. Dahla ujan.nak ke mana2 pun malas.nak packing baju dan barang pun malas!xde mood...Duk umah pun just online n layan citer jerla kat tv.
Petang---> rajin pulak nak buat agar-agar bandung untuk dimakan bila2 masa jerla. Mula nak isi telur pastu tak jadi sebabnya ma kata kalo xjadi, hanyir palk telur tu. kena buang pusat telur...huhu.baru tahu telur tu ada pusat!
Skang ni agar2 tu ada dalam peti.
Buat agar2 paling senang dan mudah kan. Agar2 ni biasanya dijadikan sebagai pencuci mulut. Nak siapkan pun cepat tak makan masa sangat. Ni gambar agar2 yang saya amik kat google tau. Tapi, camnilah agar2 yang saya buat tu. kaler pink...



Pagi tu masa breakfast saya buat roti telur. Balas dendam sebab malam tu tahan perot nak makan.hihi.dah malam malasla nk makan..so, pagi2 terus buatlah..

~google~
suka sangat makan roti telur ni sebabnya lembut..apa jua makanan yang berasaskan telur memang sedapkan...nak buat pun senang! just salutkan dengan telur dan goreng!



2 comments:

  1. akak pun suka goreng roti celup telor,tak pun tepek telor.ringkas n sedap hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...