Update Kemenangan...

Ish ish..pandai2 ajer saya ni kater update kemenangan kan...padahalnya bukan kemenangan sgt pun..just early bird dan penghargaan...xkisahla..janji penganjur sudi nak bagi adiah kan pada peserta...dikira menanglah jugak kan..hehe


result penuh DI SINI
saya punya ENTRI pulak KAT SINI

Sangat suka sebab bertuah...xtaula dapat lipstcik ke eyeliner..bertambah lagi koleksi make-up saya erk...

Jom tengok yang seterusnya...


Ini plak sebab antara early bird untuk Adrini's First Anniversary...Dapat kupon RM10 utk belanja kat Adrini. Selain itu, semua peserta contest ini, bakal menerima hadiah berupa kupon daripada GBOB dan FXOnline. Pasni lehla usha2 kan kat blogshop tu nanti...Adiah kategori A dimenangi oleh Mama Zharfan...Best giler adiahnya tau! 3D/2N kat Cherating..tahniah sis! Las update menang adiah penghargaab dari sis Jieda...



Ada 30orang yang dapat adiah penghargaan ni. Dapat keychain bunga! comel tau...
RESULT PENUH kat sini. Thanks sis...

Itu jerla setakat ni saya dapat. Saya nak update adiah2 yang saya terima pulak last week! ada 3 adiah yang saya dah terima menang ga...Pastu ada 2 sample free dah sampai...apadia? tunggu saya update yer...

nota : menang ga ke-5,6 dan 7 tahun 2011





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...