Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!

sticky post until 31 jan 2011

Saper yang nak join silakan yer...kalau tahu dari sini, harapnya sudilah kiranya tuan/puan jadikan http://strawberry-lynn.blogspot.com sebagai pendorong anda yer...

Klik banner tuk ke blog penganjur yer.Jgn segan jgn malu

Terasa nak menginap di Pak Ya Homestay...Lokasi dah strategik dan homestay pun cantik serta selesa!
Jom layan sikit gambar Pak Ya Homestay ni.





Ok kan? Bersih dan kemas! Nak tengok gambar lagi? Nak tahu lagi lanjut?

Hajat hati ni baru nak g Bukit Merah...Bolehlah menginap kat Pak Ya Homestay nanti 
(Kalo bertuahla yer Pak Ya...)

Sebenarnya Pak Ya Homestay ni sedang mengadakan promosi besar2an ni sehingga 
31 JANUARI 2011 jerla...
Caranya dengan join ga sembang hari2 ni ha...

Hadiah berupa penginapan di Pak Ya Home Stay, Wang Tunai, Cloth Diapers (Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog Discount Hari2

Lin nak tagged Fadzillah, deqlis, shera dan mama hiro



13 comments:

  1. dear,

    actually zura da pos da last week.
    tp da 2 3 org yg bgtau belum dapat.
    my runner yg post kan...

    kalo dalam minggu ni still tak dapat tolong inform balik yer...

    tq=((

    ReplyDelete
  2. @Zur@ZaRi
    oyeker...xperla..tunggu jerla..arini xde sampai pun lagi...terima kasih zura...

    ReplyDelete
  3. salam...
    deqlis dah buat entri PakYa tue..
    gud luck ya..:-)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..berminat la nak try tgk la....

    ReplyDelete
  5. Salam Lynn..selamat tghari.biasa lar dunia artis mesia dah ghupa artis hollywood....dah xkenal halal/haram....aurat sendiri...

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi jenguk blog uncle ..kalau nak kesan kehadiran kamu di blog uncle (sedikit dos tambahan trafik ke blog kamu hihihi) jangan lupa amik backlink uncle nih

    http://www.unclepunyablog.com/2010/08/free-autobacklinks.html

    ReplyDelete
  7. syu tag lyn join GA nie..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/lucky-giveaway-by-littleimie.html

    join tau..tQ~

    ReplyDelete
  8. salam ziarah...singgah dan follow yer..:)

    ReplyDelete
  9. Lyn..
    sory pos kt cni..
    adiah GA dah sampai..
    dpt FM!!sgt suke..
    tq ya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...