Trafik tinggi sebab rajin bw serta keyword ana rafali!

Selamat pagi...


Just nak share sikitlah pasal SEO ni..semalam pny keyword mmg khas tuk ana rafali jer tau! Tengok kat nuffnang and blogger...ada yg search 'ana rafali ajl' 'kasut ana rafali' ' juara ajl' dan macam2 lagi..Ini semua gara2 AJL 25 tu ar...Malas nak prt scr keyword tu..sila percaya ajerla yer..hehe...mood malas melanda tu! Tapikan..ada satu keyword tu yang setiap hari akan ada kat blog saya ni ha! memang perangai orang malaysia kot suka cari mende tu..hahaha..malu nak cakap keyword apakah itu...


Pastu semalam saya ada catat blog yang saya g singgah tau! tp dari tengaharila..yang pagi tu saya lupa nak copyla...

  1. mama pipie : http://mama-syafi.blogspot.com/
  2. mozuba : http://www.mozuba.blogspot.com/
  3. asleenda : http://asleenda.blogspot.com/
  4. http://ask-me-hackers.blogspot.com/
  5. http://faie5al7.blogspot.com/
  6. dyan : http://miszydian.blogspot.com/
  7. ogoush : http://simplyakuogosh.blogspot.com/
  8. hajar : http://hajarpunyablog.blogspot.com/
  9. kimi : http://icemanzwalking.blogspot.com/
  10. mizz apple : http://appleohapple.blogspot.com/
  11. nadia arrumaisa : http://nadiadania.blogspot.com/
  12. lok : http://www.econpolics.com/
  13. hot mama : http://babyyats-hotmama.blogspot.com/
  14. lynn hamzah : http://lynnhamzah.blogspot.com/
  15. zalin : http://www.onceitalk.com/
  16. kamila : http://idealweightforall.blogspot.com
  17. syamila : http://syamilamohd.com/
  18. annurkasih : http://annurkasehcollections.blogspot.com/
  19. mama balqis : http://damiaqish.blogspot.com/ 
  20. mama zharfan : http://suzie284.blogspot.com/ 
  21. kakyong : http://www.kakyong.com/
  22. lelord/mama najlaa : http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/
  23. izyanty : http://izyanty.blogspot.com/
  24. faziyana : http://fazzyanna.blogspot.com/
  25. kak jieda : http://jieda79.blogspot.com/
  26. mia liana : http://mialianas.blogspot.com/
  27. nadia : http://nadia1589.blogspot.com/
  28. wan hazel : http://wanhazel.blogspot.com/
  29. budak comel : http://coretanakukahini.blogspot.com/
  30. shekecik : http://shekechik.blogspot.com/
  31. eka : http://nomoresecret95.blogspot.com/
  32. myra jay : http://normj1001.blogspot.com/
  33. maz : http://kisahcikmaz.blogspot.com/
  34. riha : http://sayadankamu13.blogspot.com/
  35. cik cira : http://cikcira.blogspot.com/
  36. bella : http://belladailylife.blogspot.com/
  37. miza yusof : http://www.mizayusof.com/
  38. tiefazati : http://tiefazatie.blogspot.com/
Nak target 100 blog sehari ni...mustahil x? UV saya semalam agak tinggi berbanding hari2 sebelumnya tau...




6 comments:

  1. blog kak pun tersenarai la yg ke 13...ngee

    ReplyDelete
  2. blog ellen sis tak p ler..huhu..hehe

    ReplyDelete
  3. huhu..blog me pon takde..ekeke..tapi lynn memang rajin..keep it up yer..

    btw, kalau sudi, taruklah my new blog kat bloglist lynn..me dah taruk urs under belle femmes..

    Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

    thanks..

    ReplyDelete
  4. @Ellen
    ellen..jgn merajuk!dah pegis esi pagi tapi xtanda jerla...

    ReplyDelete
  5. @cikpuanhady
    ok sis..skang jugak saya masukkan blog sis dalam bloglist saya tu...tgh nk rombak smeula sbnrnya..nk asing2...anyway..tq yer sudi kasi backlink...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...