11 NOVEMBER 2014

Trafik Plg Tinggi Sepanjang Berblogging!

Tetiba terasa nak share dgn kawan2 blogger...saya gembira arini sebabnya semalam trafik saya mencurah dari biasa! Nak kata rajin sangat blogwalking semalam tu xjugak...macam biasa jerla blogwalking kat umah kawan2 len. Jom usha sikit...



Sepanjang minggu ni nampaknya ramai yang search pasal citer gemilang yang baru jer ditayangkan kat tv3 isnin lepas! Kira cam SEO ni kan...Pastunya keyword ana rafali memang everyday ada orang search! Kalau nak tahu ana rafali pun ada blog dan populariti beliau mencanak naik sebabnya Tolong Ingatkan Aku menang AJL 25! xterfikir lak pasal SEO tu masa buat post pasal citer gemilang tu. Xcaptured lak referral..tpnya dari google mmg org search citer gemilang tu ar... Tadi tengok keyword arini banyak pasal drama baru dia bukan maryam tu plak!hehe


Tengoklah trafik blog ni yang cam yoyo tu! Ari semalam paling tinggi tau! Bagi blog ni ar...kesian kan..orang len punya trafik punyalah tinggi kan...sehari sampai 1k uv! blog ni kalo dapat 100 uv pun dah kira bersyukur sangat2.Sekarangs edang belajar untuk memperbaiki loading blog ni supaya xlambat sangat dan sedang mempraktikkan pasal SEO! Ada sesaper yang boleh tolong ajarkan x?

Terima kasih kepada kalian yang sudi menyinggah ke sini...










 

18 comments:

  1. ok juga tu.. saya ni trafik lagi sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah yunk kte pn ssh nk dpt tahap tu kene BW kerap baru leh capai tak nah g capai 400 sehari.. alahai ble ar nak capai cenggitu ;'((

    ReplyDelete
  3. dni baru nak belajar SEO tetiba dah bukak sem baru... sob sob... nanti kita belaja SEO ye :) jum2 naikan trafik

    ReplyDelete
  4. saya plak...gmbr katun Naruto membawa blog saya ke bnyk negara...tiap2 hari ada je masuk.

    ReplyDelete
  5. UV blog me pun belum mampu cecah ik UV--so far rekor tertinggi 700 lebih ajer..memang teringin nak belajar bab2 SEO tu..

    ReplyDelete
  6. @Encik MamaT
    xtau naper smlm pny uv agak tinggi..bw beser jer

    ReplyDelete
  7. @CahayaCintaIlahifuh!nk dpt 200uv sehari pun dah lelah rasa..hihi

    ReplyDelete
  8. @ardinihumairakalo blog ni seo ok..xupdate n bw pun xper kan dni...jom!belajar slow2

    ReplyDelete
  9. @man yusoef bagusla camtu...peminat naruto yer...

    ReplyDelete
  10. @nurul ain tinggi?xderla sgt...blogger len lagi tinggi

    ReplyDelete
  11. @Mama Zharfan tp blog sis maintain tinggi jer sokmo uv kan...sis pny blog hebat...

    ReplyDelete
  12. kena kurangkan gambo jugak lyynn..kalo nyk sgt gambor load berat jugak ! hehe tp dah oke sikit nih..kalau tak teruk lah nk load sampai jem lappy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...