Terkejut tengok keyword ni!!!

Salam dan selamat petang...


Setai hari saya akan tengok akaun nuffnang dan pegi kat bahagian keyword sbb nak tau apa yang menyebabkan visitor singgah kat blog ni. Macam biasa keyword "XXXXX" pasti menjuarai carta almost everyday...hehe...apakah ia? biarlah saya jer yang tahu...referral keyword tu plak dari google tau...huh! malaysian mmg hebat!
Petang ni saya bukak macam biasa dan sangat terkejut tengok keyword ni...


*
*
*
*
*
*
*
 Panjang giler weh! saperlah yg search tu erk..
kelakar lak rasanya..Tak percaya? tengok kat bawah ni ha...


sori terpaksa mosaic keyword lain sebabnya rasa cam malu lak...hehe

Apa pendapat korang dengan keyword tu?hihi




 


TOLONG KLIK SEKALI JER...TQ

5 comments:

  1. haha macam2 keyword ada link ..sekali tu keyword doa menghindari malas pun sampai ke blog bee!

    ReplyDelete
  2. keyword pe tue...
    bahaya nie...heheh

    ReplyDelete
  3. @bee
    keyword yg ni panjang sgt..terkejut jugak baca...

    ReplyDelete
  4. mesti yg gugel tu dia copy paste sbb nak cari jawapan tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...