Syok bila terima adiah!

Oklah...kalo sebelum ni saya mengupdate pasal kemenangan, post kali ni lak nak update pasal hadiah2 yang telah saya dapat last week!
Adiah yang paling cepat saya terima dari Cindai Boutique...Asz tuan pny butik tu..Thanks yer...cepat sungguh dapat adiah shawl tu..Yang ni saya menang early bird...Sorila gambar xbaper clear yer...shawl serta inner sekali.



Seterusnya, saya nak update adiah daripada izyanti lak...Yang ni menang pengkomen terbanyak! bukan paling atasla tp antara yang banyak komen jugakla...Adiahnya banyak dan comel2...Inilah adiahnya...

Paling suker kalo dapat FM Cameron tu ha..saya kan suker strawberi! Pastu dapat lulur mandi 2 bungkus! b4 dah pernah dapat dan mmg best...baunya sangat wangi!


ni plak kad penghargaan dari izyanti...jgn lupa berkunjung ke blogshop izyanti dan dapatkan lulur mandi tradisional buatan sendiri beliau! Last adiah baru jer terima tadi daripada sis Aisha. Yang ni plak dapat sebab menang pengkomen paling sporting. Adiahnya ialah sebuah diari 2011.


Saya mula menggunakan diari ini 17/1/11
Dah lama saya ni tidak berdiari...zaman sek.men.jer cambest plak bila ada diari ni.

Oklah...itu jer saya nak update pasal adiah2 yang saya dapat. Pasni nak update pasal sample2 yang telah saya terima lak!

Nota : adiah ga yang ke-6,7 & 8 saya telah terima 2011




5 comments:

  1. wahhh banyaknya kak Lynn dapat adiah..tak nk share ke??hehehe
    tahniah yaa kak lynn..

    ReplyDelete
  2. wah . . tahniah nelly ucapkan ..
    =)

    ReplyDelete
  3. tahniah lynn murah rezeki ..rajin join contest nih lah habuan nya..

    ReplyDelete
  4. salam Lynn..Tahniah yer!..mmg sonok dpt hadiah kan?yg penting keikhlasan org yg memberi...harga/saiz bkn ukuran!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...