Segalanya FREE! Blogger Malaysia baik hati kan...

TQ Kalo klik...

Semalam saja berehat dari online..saja nak tengok trafik caner kalo tak bw sehari! memang merundum tetapi keajaiban berlaku sbbnya total uv masih 100++ tau...Semuanya sebab dua orang blogger ini! Nak tahu siapa? nantikan post seterusnya dari saya yer...Kasi surprise sikit kat seme orang...

Ini header lama saya yang saya create guna photoscape dan GIMP jer...al maklumlah nk guna adobe photoshop xreti! Header baru saya sok baru nak start guna...Tinggal kenangan jerla pasni...

1- Hadiah dari wanzi - banner blog




Cantik2 kan semua! Lin nak guna header ellang pasni..Header nard tu digunakan untuk blog contest...nampak cool sikit kan...Header lama tu simpan dalam stor dulu...

Ada saper2 lagi nak bagi header or watermark free? Lin nak doamin free ar...ada x saper2 yg nak bagi?hihi Lin nak ada orang kasi template free design sendiri...ada saper2 yang nak tolong buatkan x?


 

6 comments:

  1. baiknya hati dorangkan bg free je kan...
    Mmg cik lynn ni kira bertuah la...ehehe

    Entri Terkini : Tips Meningkatkan Trafik Blog Bersama M@t@Haw

    ReplyDelete
  2. amboi lynn semua free best best rezeki tu!

    ReplyDelete
  3. wah cantik2 belaka... hehe..

    ReplyDelete
  4. cantiklah semua sis..ellen ni apapun tak reti..hehe

    ReplyDelete
  5. wahh..comey2..dah klik..

    btw, na tny, lynn bagi ape ek utk haiah ga, kol rumah bnyk hadiah yg sampai, tak dpt detect yg mana satu lynn punyer..ngeee

    Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...