11 NOVEMBER 2014

Sampai dah..TQ Only Beauty

Nak citer sikit ni...
Last week Lin dah terima sample Only Beauty tu tuk kali ketiga! Produk yang saya apply adalah....


Pencuci Clean&Clear 20gm.

Sebelum ni dah pernah dapat elancyl remodellant buste 2x!
Orang nak kasi free jer...apalagikan..

JOM REGISTER ISI FORM RINGKAS JER KAT SINI



3 comments:

  1. jelesnya dah dapat. :P bpe ari ye dia nak anta? sy dah apply, tp, tak dapat lg pun..

    ReplyDelete
  2. ct baru je dapat body lotion johnson.. la ni tunggu clean & clear plak, minggu lepas dah dpt email dari only beauty tu..

    best kan join only beauty ni..

    ReplyDelete
  3. best nya dpt sample besor.. apsal kakyong dpt sample kecik jer... huhuuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...