Rawatan Mata Akupuntur Dengan Dr.Eyes

Korang pernah dengar x pasal ni? rawatan mata akupuntur...
Saya telah mencubanya semalam. Doktor tu datang dari Shah Alam buat pemeriksaan mata serta rawatan! Kalo pasal kesihatan ni, penduduk kat Chini Timur ni memang minatla...Al-maklumlah...orang2 lama...
Saya ni memang dah rabun jauh sejak dulu. Zaman keje kat Kuantan sebab terlalu banyak mengadap PC. 
Mula2 macam biasala kena periksa tahap kerabunan mata...Pastu barulah buat rawatan. Kalo nak buat rawatan tu ar yang kena bayar rm15 jer. Kalo biasa kena bayar rm40!
Dr.eyes ni guna rawatan akupuntur.cucuk ngan jarum!huhu cuak jugak pada mulanya pastu diorang kata perubahan memang ada...so,try jugalah...


bergambar jap sblm g jumpa dr.eyes!

Info yang diambil dari dreyes2u



Dr Eyes adalah hasil gabungan formulasi dan teknologi JERMAN, JEPUN serta PAKAR Mata MUSLIM TEMPATAN. Dr  Eyes dihasilkan oleh pakar tempatan melalui gabungan persediaan homeopati, teknologi german dan jepun. Ia melibatkan 5 jenis terapi iaitu terapi urutan, terapi akupuntur, terapi homeopati,  terapi aura dan terapi elektrik. Ia adalah yang terbaik dari pusat pakar mata ,homeopati dan akupuntur  Dr Salleh Ismail.
Disediakan secara Homeopathic dengan Formulasi Unggul, produk ini dijamin Bersih dan Suci. Tanpa sebarang bahan kimia yg disembur ke dalam mata.Produk ini adalah produk tempatan. Produk DrEyes diformulasi secara homeopati oleh pakar mata muslim tempatan dan bebas daripada kesan sampingan.
  • Anda bercermin mata / berkanta lekap.
  • Kerap menggunakan komputer, dan dalam tempoh yang panjang.
  • Sering memandu dalam jarak yang jauh dan satu tempoh yang panjang.
  • Terlibat dalam kerja-kerja yang halus,seni kreatif seperti melukis pelan (bangunan) atau jahitan dan sulaman.
  • Mata anda bermasalah seperti mempunyai gejala penyakit dan jangkitan, gatal kerana resdung,berair yang melampau kerana glaukoma.
  • Mata merah dan gatal akibat kerja-kerja kimpalan, berhabuk.
  • Anda disahkan pengidap rabun dan katarak yang serius.
  • Anda dinasihatkan doktor supaya menjalani terapi dan pembedahan mata.
  • Merawat hidung tersumbat dan gatal-gatal akibat Resdung.
Produk ini telah menunjukkan keberkesanan untuk :-
- mengurangkan power cermin mata.
– mengurangkan katarak/ selaput mata.
– mengurangkan tekanan saraf mata/glukoma.
– 
melegakan mata kering, berpasir serta gatal-gatal.
– merawat sakit mata dan mata merah.
– merawat hidung tersumbat dan gatal-gatal akibat Resdung.



ni ar alat/mesin tu

ni plak tempat tuk baring dan rawat tu.buat kat dewan

**Bagi mereka yg ada resdung,DR Eyes juga akan menyerang kuman resdung tersebut, Dr Eyes juga boleh mengubat resdung anda secara beransur-ansur. Semburkan dalam hidung di waktu pagi.Sangat mujarab untuk resdung.
KELEBIHAN DR EYES BERBANDING PRODUK LAIN
  • Difomulasi dengan kaedah homeopati, teknologi FIR dan NANO yang terkini.
  • Bertindak dengan segera untuk mengurangkan power mata.
  • Mengandungi antibiotik semulajadi untuk melegakan sebarang alahan.
  • Mengandungi perlindungan UV untuk mengurangkan silau dan double vision serta mencegah pigmentasi.
  • Beralkali tinggi untuk merawat katarak atau meneutralkan protin pada kanta mata.
  • Mengandungi kalsium nano yang boleh merawat masalah glaukoma.
  • Mencerah /menghilangkan lebam pada bahagian bawah mata.
  • Dr eyes diperkuatkan dengan FIR/AURA untuk menyegarkan mata dengan cepat.
  • Mengandungi molekul halus yang bertindak terus ke dalam sel-sel mata untuk mempercepatkan proses penyembuhan.
saya sedang dirawat!

takut x? ada jarum cucuk kat kening...Bulatnya muka saya..huhu


Antara produk dr eyes



Kesimpulannya...memang berkesan sebabnya selepas rawatan tu saya kena test mata lagi. Yep! mata saya nampak cerah serta dah boleh baca abjad level normal! Bila saya pakai cermin mata saya tu jadi kabur plak...sebab urat saraf mata saya dah betul sikit hasil rawatan akupuntur tu.





TOLONG KLIK SEKALI JER...TQ




 

13 comments:

  1. bgs ea? maera pun dh serik pakai lens n cermin mata..huhu~

    ReplyDelete
  2. tahniah2.mata lu dah elok.ni yag buat gua rase nak try nih.

    ReplyDelete
  3. nak try laaaa... hmmm..

    (mekasih sudi singgah belog yuyu ye, kim salam pendekar)

    ReplyDelete
  4. ohhh ok ek..leh arr cuba


    klik dh hehehhe

    ReplyDelete
  5. @Khumaera Ismail ok...ada perubahan selepas buat tu..tryla..rm40 kalo buat kat klinik dia

    ReplyDelete
  6. @y u y u Z u l a i k h a
    tryla..ok tau...
    nnt lin kem salam kat pendekar yer

    ReplyDelete
  7. memang menjadi ke?
    kat kuantan xde ke lyn?

    akak pernah jugak buat akupuntur untuk resdung tahun 2005 dulu.. dengan tabib cina kat kota bharu kelantan,,Dr Ong, dia pakar buasir..
    8 tempat kena cucuk woo..
    tepi hidung 2, tangan, punggung (maluuuu) dan belakang pelipat lutut...sakit gile..macam kena renjatan elektrik pun ada..memang menjerit kuat masa tu..kos RM85, memang menjadi.. tapi skrg resdung akak menyerang balik sbb makan xde pantang2..hehe


    p/s: pendekar dgn lynn ada kena mengena ke? ada yg sis xtau ke? hehe

    ReplyDelete
  8. @DaHLia
    berkesan guna kaedah ni kak...dia betulkan saraf mata kita semula...xde kat kuantan..ada kat shah alam dan terengganu jer...yang ni satu tempat jer cucuk kat dahi tu...seriau jugak..hehe...tp kita pejam mata...surprise ar kiranya...

    pendekar berkuda?naper?xpaham ni...

    ReplyDelete
  9. salam..

    leh tau kat mana tu?
    nak pegi lah...

    ReplyDelete
  10. kat mana cawangan ?
    no contact dia xde ke

    ReplyDelete
  11. nk thu tmpt rawatan ni kt area trnggnu. bg information skit. nk try ni.

    ReplyDelete

  12. Info yang menarik mengenai Dr Eyes untuk rawatan rabun. Dalam konteks rabun yang disebabkan oleh katarak, ia boleh disebabkan oleh faktor usia dan faktor sekunder iaitu penyakit kronik seperti kencing manis dan darah tinggi. Untuk mencegah katarak, mata perlu dijaga dari awal kerana proses pembentukan selaput pada kanta mata adalah satu proses yang perlahan dan berterusan. Bagi mencegah katarak, seseorang yang berisiko tinggi digalakkan untuk mengamalkan pemakanan yang kaya dengan Vitamin C, beta-carotene dan Vitamin E. Selain itu, bagi mereka yang menghidap penyakit-penyakit kronik, kawalan penyakit itu sangat penting. Merokok dan pengambilan minuman keras juga tidak digalakkan kerana ia boleh mengurangkan kandungan air di dalam kanta dan menyebabkan kanta menjadi kering dan tidak kenyal.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...