Pasal Saman Jer...

Salam...ingatkan malas nak update arini...xbolehlah..rasa cam xbest jer bila xupdate blog!
Saya nk share ngan kengkawan ni...ari Sabtu baru ni saya kuar Kuantan pastu kena saman ngan MPK...
Rasanya ni baru kali kedua saya kena..aritu kena kat Takaful Ikhlas Jalan Beserah!
Kali ni plak kena masa meronda ngan my cute Nisa kat kawasan tapak Parkson lama dekat area Mydin tu...Padan muka saya kan...ingat ari sabtu diorg xkejer ker..hihi
Kena saman rm5...dalam tempoh 14hari mean saya kena g bayar saman tu sebelum 5 Februari. Kalo x, makin banyak lak kena bayar...Tapikan satu jer yang saya perasan..setiapkali kena saman mesti orang yang saman tu xtau kete saya kaler apa tau...mesti diorg tuleh "XPASTI"...Masa kena saman kat Damansara Perdana dulu pun camtu gak...pelik erk kaler PEARL JADE tu...huhu



TOLONG KLIK SEKALI JER...TQ
 

4 comments:

  1. lynn, nadia penah sehari kne 2 saman MPK, yg paling nadia tak puas hati sbb nadia park kete dekat kwsn masjid untuk benti solat...PUN kena saman... depa ni tak tau ke kite pi solat bukan pi shopping...lgpn kwsn masjid tu....

    ReplyDelete
  2. hhhaaaahahhha... takziah lin,,,

    dah klik HB 1 utk linn

    ReplyDelete
  3. @Nadia arRumaisha apo nak di kato...kdg2 terasa xpatot jugak bila diorg saman kat masjid kan...
    saman mpk ok lagi..murah jer...lin penah kena saman trafik 2x dlm tempoh masa 1jam jer..dasat x?

    ReplyDelete
  4. @kakyong
    terima kasih atas ucapan takziah tu..hehe..xnk tolong byrkan ker rm5...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...