Oh My Blog!

Salam dan selamat pagi...

Setelah 4 hari saya xonline lansung, terasa sangat2 rindukan blog ini dan juga kawan2 maya! seyes tau...rindu nak blogwalking! Sebelum nak memulakan perjalanan hari ini, Lin nak share sikit penangan kalo xblogwalking...
Jom tengok sikit trafik yang macam yoyo ni...hahahaha...


See! teruk giler2 kan...start 13hb saya dah online...terus menjunam ke 76 uv jer! itu kira ok lagila sebab saya ada buat post autopublish hari tu. Tengoklah hari2 seterusnya...dalam lingkungan 20 uv jer...Anyway, sangat2lah berterima kasih kepada mereka2 itu yang sudi berkunjung ke sini bagi memeriahkan trafik saya ni ha...Boleh saya tahu siapakah anda2 yang datang berkunjung tu? nak aksi souvenier ni..hehe..

Bercakap soal souvenier ni, adiah seme dah siap bungkus tuk para pemenang bertuah bagi my 2nd GA aritu. Tinggal nak g pejabat pos jer lagi...So, tunggu jerla yer...Ari Khamis aritu saya dah ge beli souvenier dari Kuantan...Maaf yer lambat pos adiah yer...

nota : nak blogwalking plak pasni...

10 comments:

  1. dtg singgah sini...up trafik dier...

    ReplyDelete
  2. huhuhu nak souvenir lah boleh tak hehehe

    ReplyDelete
  3. teruk kan klu tak bw sehari??klu sy lagi teruk dr lynn..bw pun belum tentu dapat 200 uv sehari..huhu...

    ReplyDelete
  4. teruk kan klu tak bw sehari??klu sy lagi teruk dr lynn..bw pun belum tentu dapat 200 uv sehari..huhu...

    ReplyDelete
  5. same laaa ngan traffic nadia lynn, minggu lepas tak berupdate, memang menjunam jatuh......

    ReplyDelete
  6. ala..kebih kurang je kte tue sis..hihi..if apun wat auto publish je nie..haha

    ReplyDelete
  7. wah.. cam tangga..
    mmg kuat kesan BW..
    sop pun sama, kalau tak online, mmg jatuh juga :)

    ReplyDelete
  8. hehehe..saya juga mengalami nasib sama bulan lepas..

    * my mini GA - huhu..buat skejap jer coz takut filem abis tayangan..insyaallah next month 2nd GA menyusul..nnt join yer

    ReplyDelete
  9. dni kalo tak bw pun menjunam gak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...