Nuffnang..naper buat camni? Xpela...Churp2 kan ada!

 
TQ Kalo klik...

khas ditujukan buat nuffnang tersayang...
Entri sedih ni. Bukan apa...dah lama tak merasa BE tau...kalau dapat BE pun just kejap sgt jer pastu dah ME...
Tetiba plak semalam bukak akaun nuffnang, ada 2 iklan yang dah ME tau.

Itulah amaun yang sedang dikumpulkan sekarang selepas cash out first last week!
Baru ada RM18.38 sen sahaja. Bilakah agaknya nak jadi RM183.80 erk kalo nuffnang dah xkasi BE macam tahun 2010 yang penuh gemilang tu...hihi

Tinggal 2 je BE skang ; 1 blog utama dan 1 blog contest! Cukup adil kan...
nuffnang sayang, bilakah dikau akan bermurah hati lagi nak bagi BE baru ni? Nak menampung servis incik viva nanti...


Selingan jap...

Oh yer! Korang dah ada akaun Churp2 ker? bukan apa...side income...Kalo lum ada lagi, meh daftar dulu Churp2 dulu pastu kita bertweet2la pasni! Churp2 ni adik beradik ngan nuffnnag jugak tau! Leh buat duit jugak ngan twitter...Yang penting meh daftar dulu Churp2 ni ha


 

8 comments:

  1. sambil meluah perasaan sambil promosi... bagos2...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

    ReplyDelete
  2. Kekarang dah banyak saingan. Jadi sebagai publisher . kena pandai mencari site income lain supaya tak mengharap sangat kepada Nuffnang sahaja .. =)

    anastasyea's latest post .. Senarai Peserta Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011

    ReplyDelete
  3. samalah nasib kita sis....ellen pun ada satu BE yang cuma 0.12 sen saja..napakah nuff ni nda simpati lagi ni..adoiyaii...

    ReplyDelete
  4. nadia pun same lynn, BE tinggal seketul jer.....tu pn earning tak naek2.....sadis sunggoh...

    ReplyDelete
  5. x dpt nk harapkn nuffnang je. nsb ada churp2.hehe

    ReplyDelete
  6. kena tag...
    http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/01/sedut-kasi-abes.html

    ReplyDelete
  7. salam Lin,

    samelah nasib kiter...dah majuk ni dgn Nuff..lama dah BE pencen..ntah pe dia buat takmo kerja dah...huhuu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...